GYIK

Ha kérdése van, itt megtalálhatja a választ:

 

Hogyan dolgozom?

  1.  Első lépés az igények, célok megismerése (pontosan mit is szeretne, és azt hogyan képzeli el: arculatkészítés, weblap készítés, a kívánt funkciók, tartalmak, egyéb elvárások tisztázása, melyhez elegendő e-mailben egyeztetnünk.
  2. A kapott információk alapján egy tételes árajánlatot készítek, mely még semmiféle elkötelezettséget nem jelent Önre nézve.
  3. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszését, jelzi a megrendelését, és megtörténik a szerződéskötés. A szerződést két példányban postázom melyből az egyik példányt aláírva vissza kell küldenie. A megrendelési folyamat személyes találkozó nélkül is lebonyolítható.
  4. Az aláírt szerződés megérkezése után Ön elküld részemre minden anyagot -elektronikus formában -, melyet meg szeretne jeleníteni a weboldalon, hirdetésben, social mediában, például: logó, szövegek, esetleg fotók, termékleírások, stb.
  5. A megbeszélt igények és elképzelések alapján elkészítem a terveket, az oldal grafikai arculatát. (Az ár 3* módosítást tartalmaz). Ha nem sikerül választania, akkor további tervezési díj ellenében újabb tervet készítek.
  6. A grafikai terv elfogadása után kezdődik az oldal fejlesztése, és a tartalom feltöltése. A fejlesztés során az interneten keresztül egy ideiglenes webcímen nyomon tudja követni a munkát, így jelezheti észrevételeit, és a kiválasztott koncepciót alapjaiban fel nem borító változtatási kéréseit.
  7. Amennyiben az oldal elkészült, és Ön is mindent rendben talál az árajánlat szerinti összegről átutalásos számlát állítok ki, melyet postai úton elküldök, Ön pedig rendezi a számlát.
  8. Végül a honlapot élesítem a tárhelyen, hogy azt az internetezők is elérjék.

Folyamatosan több megbízáson dolgozom, melyeket a megrendelés sorrendjében ütemezek, így kérem időben jelezze, amennyiben velem szeretne együtt dolgozni.

Írj Nekem!