Rólam

Néhány szót rólam:

Már a 1990-es évek közepén érdekelt a kódolás, az informatika, be is iratkoztam egy -akkor újdonságnak számító – távoktatás jellegű főiskolai képzésre. Sajnos akkor nem volt meg hozzá a kitartás, segítség, így másfél év után feladtam.

2016-17 évben lehetőséget kaptam egy spirituális iskolától, hogy a honlapját kezeljem, hirdetéseket, cikkeket írjak, szórólapokat készítsek.  Mivel eddigi ismereteim hiányosak voltak, úgy éreztem a lehetőség adja, hogy utána nézzek bővebben ennek a témának. Ekkor került a szemem elé az OWT hirdetése, amelyre 2-3 nap gondolkodás után be is iratkoztam.  A tanfolyam fél éve alatt annyi ismeretet és tudást kaptam, hogy rájöttem, szeretem ezt csinálni.

A kódokban megtaláltam azt a rendet, rendszert, ami amúgy hiányzott az életemből.

És miért SquillDesign?

A tanfolyam második hónapjánál tartottunk, amikor megszületett a kislányom. Egy igazi Csillagvirág! 🙂

Ahogy napról- napra látom őt fejlődni, töretlenül, minden erejét beleadva, hogy felüljön, hogy kússzon, hogy másszon, hogy felálljon, mindezt azért, hogy  és végül majd megtegye első lépéseit, ugyanúgy teszem bele a tanulásba minden erőmet és energiámat. Ezzel a lendülettel kezdek el minden feladatot, és ahogy nem adja fel , úgy én is kitartok minden nehézség ellenére, ami általában meg is hozza a kellő eredményt. 🙂

Írj Nekem!